PACT systems er det nyeste innen hårpleie med teknologisk avanserte og miljømessig sikre produkter, og kombinerer kunst, teknikk og teknologi. Produserer produkter av høy kvalitet innen alle kategorier, som farge, permanent, kurbehandlinger, toningsfarge og hjemmepleieprodukter til både daglig pleie og etterbehandling. PACT er fremtidens hårpleie!

Kevin.Murphy. Alle Kevin Murphy produktene er fri for parabener og sulfater. Tester ikke på dyr! Produktene innholder essensielle oljer og naturlige ingredienser som vil gi nytt liv til både hår og sjel ved bruk. De naturlige oljene fungerer som en biokatalysator og utfører en naturlig gjenoppyggende, fuktighetsgivende og styrkende prosess. Den australske, avslappede "no worries"-filosofien gjenspeiles i produktserien og innpakningen. Resirkulerbar emballasje, papirposer og firkantet design pga mindre pakkeplass og mindre bruk av plastik i produksjonen.Kevin Murphy er en aktør i klimaprosjektet i Australia. The Climate Project - Australia er The Hon Al Gores lederprogram angående klimaendringer  i samarbeid med den australske Conservation Foundation,- en non-profit organisasjon som jobber i nesten 30 land for å sikre en sunn og produktiv planet for oss alle. 

Sp Luxoil. Sp lanserte for en tid tilbake luxoil. Denne har blitt veldig godt motatt, også her på salongen liker vi den veldig godt, med sin nydelige duft, å glans, gir den håret en herlig luksus følelse. Denne inneholder argan,- mandel,- og jojobaoljer, som styrker håret, gir det fuktighet og masse glans. Nå har de også produsert 4 nye herlige produkter. Serien inneholder i tilegg til oljene, keratin som styrker håret både på innsiden og utsiden. Etterlater hårets overflate myk å glansfull, og beskytter det mot ytre påvirkninger .

 

Wella Professional.

 

Sassoon Professional.

 

Sp. System Professional. 

 

American Crew, Official Supplier to Men.

 

Cosmobeauty.

COSMOBEAUTY Mineral Makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100 prosent rent. Sink er med på å berolige huden og Mika – knust kråkesølv- sørger for å gi makeupen en lysreflekterende effekt.

COSMOBEAUTY mineral make-up skiller seg klart ut fra andre mineral makeup serier. De unike mineralene gjør at makeupen sitter utrolig godt samtidig som huden pleies. Ved bruk av mindre partikler som er knust 3 ganger mer i prosessen etterlates huden glatt og legger seg ikke i fine linjer. Derfor kan den brukes av alle aldersgrupper.

Produktene inneholder ingen kjemikalier, alkohol og de er heller ikke testet på dyr.

Serien består av; maskara, eyelinere, liplinere, foundation, rouge, øyenskygge, solpudder, gloss og ulike børster.

Alle produkter har solfaktor 15-20

 

 

OLAPLEX. 

Olaplex - en revolusjon innen hårfarge
Olaplex brukes under alle fargebehandlinger. Fra mini color til bleking, fra striper til hel farger, og i permanent. Ved f.eks. bleking og lysning brytes hårets disulfidbindinger opp. Dette er det som fører til at håret blir slitt, og det er her Olaplex kommer til unnsetning! Den kobler sammen bindingene som brytes ned, og får håret ditt vil virke betraktelig mye mindre slitt!

Olaplex ble oppfunnet ved en ren tilfeldighet. 
Dr. Eric Pressley og Dr. Craig Hawker, som aldri tidligere hadde jobbet med hår produkter, skulle i utgangspunktet lage en silikonbasert erstatning til Moroccan Oil. I stedet fant de opp en ingrediens helt fri for silikoner og oljer, og skapte Olaplex. Kun fire måneder etter oppfinnelsen hadde over 7000 salonger etterspurt Olaplex, og nå finnes den også i Norge.

Olaplex er en salongbehandling som utføres i tre steg.
Enten som en kurbehandling eller som en "add on treatment" til din fargebehandling. 
De to første stegene utføres her i salongen.

Del 1 blandes inn i fargen, eller lysningen, og beskytter disulfidbindingene som løses opp under en farging/lysningsbehandling.
Del 2 påføres i vasken etter at fargen er skylt ut og har en total virke tid på 15 min.
Del 3 er en kur man bruker hjemme for å ta vare på - og vedlikeholde resultatet.

Pris
Kuren koster kroner 380-490 som en kur i salong, og da får man med seg del 3 hjem. Den brukes også i kjemiske behandlinger og da er prisen fra kroner 200 ekstra til behandlingen man gjør i salongen.

 


Søndre Torv 2 | 3510 Hønefoss | Tlf 32 12 14 67 | Fax 32 14 13 44
Vikesundgt. 14 | 3370 Vikersund | Tlf 32 78 78 11
 sitemap
Admin